Lange haren … daar droomt iedereen wel van. Natuurlijk moeten uw haren ook gezond stralen. Optie 1: laat uw haren groeien, en groeien, en groeien ... Optie 2: Kies voor hairextensions, een pijnloze en natuurlijke manier van haarverlenging!

Hairextensions aan De Kust die laat je natuurlijk plaatsen bij Vanity uit Bredene!

Vanity is al jaren gespecialiseerd in hairextensions van Great Lenghts en dit voor de regio De Kust. Dit merk staat erom gekend het haar te verlengen met natuurlijke haarlokken.

TOEPASSINGEN

Great Lenghts Hairextensions kan je gewoon laten plaatsen om jouw eigen haren langer te maken in lengte. Maar ook indien u zeer dun haar heeft of kale plekken kan u opteren voor Great Lenghts om haar en volume toe te voegen.

VOORDELEN

Great Lenghts Hairextensions hebben heel wat voordelen. Zo hoeft u niet te wachten tot uw haren gegroeid zijn. U creëert op natuurlijke wijze volume. Bovendien zijn de extensions gemaakt van echt haar. Er is een ruim kleurenpallet beschikbaar en ook twee verschillende kleuren op één lok zijn mogelijk.

BALEAGE

Een andere specialiteit van Vanity is de baleage in verschillende kleuren. Zo kan u tot drie kleuren kiezen. Vanity kijkt naar uw persoonlijkheid, uw huid en haarkleur en kiest dan samen met u een combinatie van drie kleuren die een prachtresultaat opleveren in uw kapsel!

Wacht niet langer tot uw haren groeien! Maak vandaag nog uw afspraak voor Hairextensions van Great Lenghts!

Vanity, professionele hairextensions en baleage aan De Kust!