Prachtige nagels en dat voor 5 weken: het lijkt een droom? Toch kan het, dankzij perfect geplaatste gelnagels!

Kapsalon Vanity uit Bredene maakt uw droom werkelijkheid!

Gelnagels laat u best plaatsen door een professional: Kapsalon Vanity uit Bredene! Met zo’n 23 jaar ervaring in de schoonheidssector heeft  Bianca Gunst alle kennis in huis om gelnagels op een correcte manier te plaatsen!

MOGELIJKHEDEN

Gelnagels kunnen op verschillende manieren gezet worden: full colour zodat uw nagel één kleur heeft, French met een witte nagelrand of French Colour met een gekleurde nagelrand. U kan kiezen uit een ruim pallet trendykleuren. Bovendien breidt Bianca haar kleurenpallet iedere drie maanden uit. Zo kan u telkens kiezen voor nieuwe kleuren.

NAILART

U kan uw gelnagels laten afwerken met nailart: leuke fantasietjes die uw nagels helemaal opfleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos: stempels, stickers, geschilderde tekeningen en motieven. Bianca heeft het allemaal in de vingers.

VOETEN

Naast gel op de vingernagels kan u ook opteren voor gelnagels aan de voeten. Voorafgegaan door een pedicure, kan u zich helemaal laten verwennen! Bovendien kan u ook opteren voor een medische pedicure met luxe-behandeling. Dan wordt u 45 minuten lang verwend met een uitgebreide verzorging met een voetbadje, voetscrub, verzorgend masker en een massage.

Verwen vandaag nog uw handen en voeten met gelnagels. Maak vandaag nog uw afspraak!

Vanity uit Bredene, uw schoonheidsgeheim!